אוכל ובישול

מאת:

צוות הבלוג

תאריך:

18/8/14

לא רק לחתוך ולאכול, מתכונים טעימים ומעניינים עם מלון

נכון, האבטיח הוא מלך הקיץ, אבל המלון הוא נסיך העונה החמה וגם איתו אפשר לעשות דברים נפלאים. למלון מגיע הרבה יותר מרק לחתוך ולזלול אותו כמו שהוא (נסו לפלפל מעליו מעט פלפל שחור גרוס טרי, זה נפלא) הכנו לכם כמה מתכונים, מלוחים ופיקנטיים, אז יאללה לכו לירקן לרכוש מלון מתוק במיוחד!

יילך נהדר עם כוס מים מבעבעים ממכשיר הבאבל בר של שטראוס מים

שיפודי ברזאולה ומלון

בכל מסעדה במגף האיטלקי שמכבדת את עצמה במגף האיטלקי מגישים פרשוטו ומלון. הפרשוטו הוא ירך החזיר, אנחנו נחליף אותו בבראזולה שעשויה מבקר. המנה מתבססת תמיד על הניגוד בין הבשר המיובש והמלוח לבין מתיקות המלון, כך שאפילו לעטוף חתיכת מלון בפרוסת בראזולה מעל לכיור ולזלול זה כייף גדול.

מצרכים:

אופן הכנה:

הכניסו את המלון ועלי הנענע לקערה גדולה, שפכו את מיץ הלימון וערבבו בעדינות עם הידיים. על שיפוד הבמבוק השחילו קוביית מלון, עלה נענע יחיד וחצי פרוסת בראזולה מגולגלת, כך שוב ושוב להשלמת השיפוד. המשיכו כך עם כל השיפודים ושמרו במקרר עד להגשה.


המלצה מעולה מהבאבל בלוג של תמי 4 שטראוס מים

מרק מלון פיקנטי וצונן

מנת פתיחה מושלמת לקיץ הלוהט שלנו, הולך נהדר גם כנשנוש מעניין בין הארוחות. במקום קרוטונים, אפשר לפזר מעל רצועות קוקס קלוי שניתן להשיג בחנויות הטבע והתבלינים.

המצרכים:

אופן הכנה:

הניחו את כל המצרכים בבלנדר או מעבד מזון והפעילו למשך 3-4 דקות, עד שהמרק במרקם חלק וקטיפתי, אפשר לפני ההגשה להוסיף מספר קוביות קרח לכל קערה ולפזר רצועות קוקוס קלוי.


הגישו לצד כוס מים מוגזים ממכשיר הבאבל בר של תמי4

גספצ'ו ירוק

גירסה ירוקה של מרק העגבניות הקר והידוע, גם טעים וגם מכיל המון ויטמינים מעולים.

מצרכים:

אופן הכנה:

הניחו את כל המצרכים במעבד מזון וטחנו היטב במשך 4 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי, הגישו בקעריות מרק.

רוצה את בר המים אצלך בבית? צריך רק להשאיר פרטים ונציגינו יחזרו אליך בהקדם

*אופס, שכחת להכניס את השם שלך
*אופס, שכחת להכניס את הטלפון שלך הזנת טלפון לא תקין
*אופס, שכחת להכניס את האימייל שלך הזנת מייל לא תקין
תודה על פנייתך נציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם
חלה תקלה בשליחת הטופס. אנא נס/י שוב במועד מאוחר יותר.