אוכל ובישול

מאת:

צוות הבלוג

תאריך:

18/11/14

איך הפסקתי לפחד ולמדתי לבשל במיקרו

לכל כלי במטבח יש את הכבוד שלו ובהתאם לכך את מקום האיחסון שלו. כלי העבודה יהיו נגישים, בדרך כלל בתוך כלי אחר, עומדים בכבוד בקצה השיש וממתינים לתורם, הסכינים ישבו כלאחר כבוד במגרה או על מתקן תלייה מגנטי, הכיור במרכז, משטח העבודה לצידו, פנוי ומוכן לביצועים המרשימים שלכם.

 היחיד שלא מקבל את המקום הראוי לו הוא המיקרוגל. בדרך כלל נדחף אותו בארון כשאינו חשוף לשאר המטבח (שלא לומר לאורחים), כי משתמשים רק בו רק כדי לחמם מחדש אוכל "אמיתי", כזה שהכנו על הכיריים או בתנור.

לארוחת בוקר נהדרת עם כוס תה מבר המים התמי 4 של שטראוס מים

לדוגמה, ביצים. בעזרת המכשיר הזה :

תוכלו להכין במיקרוגל ביצי עין בצורת לב. חמוד, מגניב ואפילו לא צריך שמן או חמאה! 4$ באיביי.או מאפין אמיתי לארוחת בוקר? חגיגה לבלוטות הטעם. בעזרת המתקן הזה, תוכלו להיות אלופי ארוחת הבוקר של הבית. 8$ באיביי.

מה לגבי תפוחי אדמה? גם, אין שום בעיה. המתקן הבא מכין צ'יפס וגם הוא עולה 4$ בעלי אקספרס.

ובאיביי, אתם יכולים להשיג בפחות מ3$ את שקית ההכנה לתפ"א שלם. ארוחת ערב שלמה בכמה דקות.

לצד כוס מים צוננים ממכשיר ה-bubble bar

אורז אפשר להכין ב"דלי" הזה, שמבשל אותו עם אדים, 25$ באיביי. האמת, שכבר תפסתי לא מעט סבתות עירקיות שמכינות אורז במיקרו, אז גם אתם יכולים.

לסיכום, אל תפחדו מהמיקרוגל, הוא לחלוטין יכול לספק לכם ארוחות משביעות וטעימות בלי רגשות אשמה.

רוצה את בר המים אצלך בבית? צריך רק להשאיר פרטים ונציגינו יחזרו אליך בהקדם

*אופס, שכחת להכניס את השם שלך
*אופס, שכחת להכניס את הטלפון שלך הזנת טלפון לא תקין
*אופס, שכחת להכניס את האימייל שלך הזנת מייל לא תקין
תודה על פנייתך נציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם
חלה תקלה בשליחת הטופס. אנא נס/י שוב במועד מאוחר יותר.