אוכל ובישול

מאת:

צוות הבלוג

תאריך:

11/11/15

נצלו את החורף – מתכון קל למרק

מכירים את השעה הקסומה הזו ביום, כשסיימתם את כל המטלות, הבית מסודר, הילדים ישנים כמו מלאכים ויש שקט נעים בבית? סליחה, התכוונתי לעשר שניות. כי בדיוק אחרי עשר שניות אתה מגלה שהכלב השתין במטבח, הגדולה בשקט לא כי היא ישנה, אלא כי היא מציירת על הקיר במקרה הטוב (או על הקטן במקרה הרע), מכונת הכביסה סיימה וצריך לתלות ולקפל הררי כביסה ובבניין ממול החליטו לעשות את תחרות מלך הקריוקי...

אז העשר שניות האלו? צריך לנצל אותן טוב. בדיוק כמו את החורף בארץ. מספיק שתמצמץ והוא כבר נעלם. בעשר שניות היחסיות האלו צריך לדחוס את כל המרקים, התבשילים, והמאפים הכבדים שמתאימים לחורף כי אחרי יומיים של גשם, בדיוק כשאתם מתכננים את החמין לשבת אתם רואים את החזאי מחייך בזדוניות ומדבר על "הפסקת הגשמים", "סיום המערכת החורפית" ולפעמים אפילו "התחממות",. אז קחו את עצמכם בידיים, אין לנו הרבה זמן. מרקים סמיכים ועשירים, אנחנו בדרך! מרק כרובית ופרמז'ן גם בארוחה מגזו כוס מים מבר המים תמי4 שטראוס מים שלכם לכרובית במרק יש טעם עדין שמשתלב נהדר עם המליחות של הפרמז'ן מרכיבים:   הכנה: כל מטבח צריך תמי4 של שטראוס מים שטראוס מים מאחלת לכם חורף חם ויבש מקלות אנשובי במקום מקלות לחם רגילים, הכנתי מתכון של מקלות לחם בתיבול אנשובי. האנשובי נותן מליחות וטעמים שקשה להשיג באמצעים אחרים. הם מתאימים במיוחד למרקים סמיכים שאפשר לטבול בהם את המקלות מבלי שיתפרקו בתוך המרק מרכיבים: תמי 4 הכנה:

רוצה את בר המים אצלך בבית? צריך רק להשאיר פרטים ונציגינו יחזרו אליך בהקדם

*אופס, שכחת להכניס את השם שלך
*אופס, שכחת להכניס את הטלפון שלך הזנת טלפון לא תקין
*אופס, שכחת להכניס את האימייל שלך הזנת מייל לא תקין
תודה על פנייתך נציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם
חלה תקלה בשליחת הטופס. אנא נס/י שוב במועד מאוחר יותר.