אוכל ובישול

מאת:

צוות הבלוג

תאריך:

26/10/16

5 מתכוני משקאות שישדרגו לכם כל ארוחה

גם אתם לפעמים מרגישים שחסר לכם משהו ליד הארוחה? משקה קליל יכול לעשות את העבודה! אספנו בשבילכם חמישה מתכונים שיהפכו את הארוחה למרעננת במיוחד

1. תה קר – אמנם החורף כבר נותן את אותותיו, אבל מי אמר שמשקה חם חייב להיות רק בימים קרים מתחת לפוך?   מצרכים לתה קר ומרענן: 2 שקיקי תה 1/2 כוס מים רותחים 4 כוסות מים רותחים סוכר או ממתיק מלאכותי אופן ההכנה: את שקיקי התה משרים בקנקן עם המים הרותחים, לאחר שהמים מקבלים את צבע התה מוציאים את השקיקים, מוסיפים ממתיק לפי הטעם ומוסיפים את המים הקרים. מערבבים היטב, ומוסיפים קוביות קרח.   לשדרוג: ניתן להוסיף פרוסות לימון חתוכות או מקלות קינמון.   pic_for_blog-1  

רוצים לקבל הצעה אטרקטיבית לבר המים תמי4? הקליקו כאן >>

  2. לימונדה מנצחת- לימונדה טובה תמיד תגנוב את ההצגה ותקצור מחמאות רבות, גם מהילדים.   מצרכים לתרכיז: 500 מל' לימון סחוט טרי 300 מל' מים 250 גרם סוכר 1/4 כפית מלח אופן ההכנה: יוצקים את המים לסיר בינוני, יחד עם הסוכר והמלח והמים, ומביאים לרתיחה על הגז. מנמיחים את האש ומבשלים עוד כ-2 דקות נוספות עד לקבלת מרקם חלק וללא גרגירי סוכר. מכבים את האש ומסירים מהגז. מוסיפים לסיר את מיץ הלימון ומערבבים. מעבירים את התערובת לקנקן או בקבוק 1.5 ליטר ומכניסים למקרר לצינון. להגשה: יוצקים 2 כפות תרכיז לכוס, מוסיפים מים קרים וקוביות קרח.   2r6a3453   3. פונץ' פירות מרווה - הקערה הגדולה שבה מגישים את הפונץ' תייפה כל ארוחת שישי והפירות יוסיפו מגע רענן לארוחה שלנו.   מצרכים: 5 – 6 תפוחים חתוכים לקוביות שני תפוזים פרוסים 4 אגסים חתוכים לקוביות 10 תותים פרוסים מנגו חתוך קוביות מיץ מתפוז אחד כפית תמצית וניל ½ כוס סוכר לבן ליטר וחצי מים אופן ההכנה: בסיר גדול מרתיחים את המים, הסוכר תמצית הוניל ומיץ התפוזים. לאחר הרתיחה מוסיפים את קוביות התפוחים והתפוזים והתותים הפרוסים ומבשלים עד לריכוך חלקי במשך 20 דקות. מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת החדר.   pic_for_blog-3   4. משקה תפוחים- זה הזמן להשתמש בשאריות הדבש מראש השנה! משקה תפוחים ודבש מרענן וטבעי, ייתן לכם אנרגיות ויסיים לכם את הארוחה עם טעם מתוק ורענן בפה   מצרכים לארבע כוסות: 8 כפיות דבש 4 כוסות מים 8 תפוחים קצוצים 1 לימון סחוט אופן ההכנה: סוחטים את הלימון ומוסיפים לו את כוסות המים, מערבבים מעט. לאחר מכן מוסיפים 4 כפיות דבש ומערבבים שוב. שופכים את התערובת לקנקן, מוסיפים אליו את התפוחים הקצוצים, מערבבים, ומוסיפים את שאר כפיות הדבש. מכניסים את הקנקן למקרר למשך יום וממתינים. מכניסים את התערובת לבלנדר, והנה לנו משקה תפוחים בדבש מרענן! לקישוט, ניתן להוסיף מקל קינמון.   pic_for_blog-2   5. משקה אוכמניות- שילוב של אוכמניות ונענע   מצרכים ל-5 כוסות: 3 כוסות מים 1 כוס סוכר 18 עלי נענע קרועים 2 כוסות אוכמניות קפואות/טריות קרח 3 גבעולי נענע   אופן ההכנה: בסיר קטן מביאים את הסוכר והמים לרתיחה תוך כדי ערבוב והגעה למרקם חלק וללא גרגירי סוכר. מכבים את הסיר ומוסיפים את עלי הנענע הקרועים. מערבבים היטב ומניחים בצד לקבלת טמפרטורת החדר. לאחר מכן מסננים את הסירופ. שופכים את האוכמניות לבלנדר ומוסיפים את התערובת המסוננת. מערבבים במהירות בינונית בפולסים קצרים כדי לא ליצור רסק. להגשה: ממלאים קנקן בקרח עד מחיצתו, מוסיפים את גבעולי הנענע ומוסיפים את תערובת האוכמניות.   pic_for_blog-4  

רוצה את בר המים אצלך בבית? צריך רק להשאיר פרטים ונציגינו יחזרו אליך בהקדם

*אופס, שכחת להכניס את השם שלך
*אופס, שכחת להכניס את הטלפון שלך הזנת טלפון לא תקין
*אופס, שכחת להכניס את האימייל שלך הזנת מייל לא תקין
תודה על פנייתך נציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם
חלה תקלה בשליחת הטופס. אנא נס/י שוב במועד מאוחר יותר.